Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Juan Mata este fericit pe Stamford Bridge

Juan Mata este fericit pe Stamford Bridge

In ultima zi de transferuri Juan Mata a fost tinta unui numar ridicat de speculatii. Spaniolul era pe rand transferat sau la masa negocierilor cu echipe ca Arsenal, PSG, Manchester United sau Dortmund. O data cu venirea lui Jose Mourinho, Juanito nu a evoluat mai deloc in tricoul lui Chelsea, portughezul nefolosindu-l nici in meciul din Super Cupa Europei. Presa din Anglia scrie ca neselectionarea pentru meciurile nationalei Spaniei nu-l avantajeaza deloc pe spaniol, in relatia cu Mourinho. Stand de vorba cu Chelsea TV, Mata a tinut sa lamureasca situatia in care se afla.

„Este normal sa apara asemenea speculatii, mai ales in ultima zi de transferuri, insa nu am motive sa plec. Ultimile doua sezoane pentru mine au fost cei mai buni ani din toata cariera mea, e normal sa vreau sa continui aici. Dupa Cupa Confederatiilor am avut foarte mult timp liber, nu am avut atat de mult timp liber de vreo cinci sau sase ani. Insa acum m-am odihnit destul, ma simt destul de bine si sunt pregatit sa castig trofee. ”

„Scopul meu este sa evoluez aici in continuare. Daca esti fericit nici nu simti cum zboara timpul, asa cum au zburat acesti ultimi doi ani. Insa esti fericit daca joci, iar eu vreau sa joc pentru ca asta imi doresc.”

Mata a recunoscut ca accidentarea de la femur suferita in stagiul de pregatire din presezon a fost unul din motivele pentru care nu fost apt fizic 100%.

Juan Mata

Lasă un răspuns

Top