Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 8 - 07 - 2016

Dupa ce si-a relansat cariera in Italia alaturi de Juventus, Cuadrado pare sa fie tot mai aproape de un transfer permanent in Italia. Jucatorul lui Chelsea a fost unul dintre cei mai importanti oameni pentru Juventus in sezonul trecut, iar italienii doresc un transfer permanent pentru Cuadrado.
Cei de la Juventus au contactat deja Chelsea si sunt dispusi sa ofere 20 de milioane de euro pentru serviciile columbianului, acestia achitand deja suma de 2 milioane de euro pentru imprumutul mijlocasul lui Chelsea. Agentul jucatorului negociaza cu ambele cluburi, avand rolul de mediator intre cele doua parti. Chelsea nu este de acord cu oferta celor de la Juventus si incearca sa obtina o suma mai mare pentru jucatorul in varsta de 28 de ani. Jurnalistii din Italia vorbesc despre dorinta lui Conte de a-l pastra pe Cuadrado la Chelsea si din acest motiv Chelsea pare sa fie reticienta in ceea ce priveste acest transfer.

Alaturi de Cuadrado, pe lista celor de la Juventus se afla si Nemanja Matic, jucator transferat de la Benfica pentru 27 de milioane de euro de catre Chelsea. In cazul lui Matic, Antonio Conte si-a exprimat dorinta clara de a-l scoate pe Matic de pe lista de transferuri, italianul fiind convins ca sarbul va avea un rol important la Chelsea in perioada ce urmeaza.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
7 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.