Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Kaka îsi pregateşte plecarea de la Real » ”Din vara, la Londra”

Kaka îsi pregateşte plecarea de la Real » ”Din vara, la Londra”

Mărturisirea a făcut-o mama starului brazilian. Probabila lui destinaţie e Chelsea, unde-i iar e tare dorit de patronul Roman Abramovici

Kaka se simte ameninţat. Sosirea la Real a turculuiNuri Sahin, jucător mai tînăr şi cu profil asemănător, a fost marele semnal că şefii din „Bernabeu” nu-l mai socotesc necesar, mijlocaşul brazilian reacţionînd iute. El s-a decis să plece, ba pare să-şi fi stabilit şi viitoarea destinaţie.

Dezvăluirea a făcut-o chiar mama sa, Simone Leite, ce l-a însoţit mereu în Europa: „Dragilor, sezonul următor vom fi la Londra predicînd cuvîntul Domnului”. Foarte religioasă şi pasionată de reţelele de socializare, ca şi Kaka, ea a postat acest mesaj pe pagina personală pe Twitter, unde a depăşit 5.500 de „prieteni”.

Alegerea s-ar referi la Chelsea. Clubul londonez aleargă de ani buni după Kaka. Chiar şi vara trecută a insistat tare. Nici jucătorul, nici Real n-au dorit însă o separare. Situaţia nu s-a schimbat nici cînd s-a implicat personal în negocieri patronul Roman Abramovici, miliardarul rus fiind mare fan al celui mai bun jucător din lume în 2007.

Acum e altceva. După două sezoane de decepţii şi accidentări, Kaka (29 de ani) simte că timpul lui în „blanco” a expirat, în vreme ce Real ştie că trebuie să-l vîndă, cînd încă mai poate recupera o bună parte din cele 65 de milioane de euro date Milanului pe brazilian în 2009. Iar Chelsea poate susţine şi afacerea, şi salariul de 9 milioane de euro al lui Kaka.

Sursa gsp.ro

Top