Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 11 - 05 - 2011

Mărturisirea a făcut-o mama starului brazilian. Probabila lui destinaţie e Chelsea, unde-i iar e tare dorit de patronul Roman Abramovici

Kaka se simte ameninţat. Sosirea la Real a turculuiNuri Sahin, jucător mai tînăr şi cu profil asemănător, a fost marele semnal că şefii din „Bernabeu” nu-l mai socotesc necesar, mijlocaşul brazilian reacţionînd iute. El s-a decis să plece, ba pare să-şi fi stabilit şi viitoarea destinaţie.

Dezvăluirea a făcut-o chiar mama sa, Simone Leite, ce l-a însoţit mereu în Europa: „Dragilor, sezonul următor vom fi la Londra predicînd cuvîntul Domnului”. Foarte religioasă şi pasionată de reţelele de socializare, ca şi Kaka, ea a postat acest mesaj pe pagina personală pe Twitter, unde a depăşit 5.500 de „prieteni”.

Alegerea s-ar referi la Chelsea. Clubul londonez aleargă de ani buni după Kaka. Chiar şi vara trecută a insistat tare. Nici jucătorul, nici Real n-au dorit însă o separare. Situaţia nu s-a schimbat nici cînd s-a implicat personal în negocieri patronul Roman Abramovici, miliardarul rus fiind mare fan al celui mai bun jucător din lume în 2007.

Acum e altceva. După două sezoane de decepţii şi accidentări, Kaka (29 de ani) simte că timpul lui în „blanco” a expirat, în vreme ce Real ştie că trebuie să-l vîndă, cînd încă mai poate recupera o bună parte din cele 65 de milioane de euro date Milanului pe brazilian în 2009. Iar Chelsea poate susţine şi afacerea, şi salariul de 9 milioane de euro al lui Kaka.

Sursa gsp.ro

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
11 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.