Lampard despre meciul cu Blackburn | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Lampard despre meciul cu Blackburn

Lampard despre meciul cu Blackburn

📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔07.noiembrie 2011
Lampard despre meciul cu Blackburn

Lampard a fost vital, inca o data, in victoria de sambata impotriva celor de la Blackburn.Dupa o prima repriza plictisitoare, Frank a deschis scorul in minutul 50. A fost de ajuns pentru a lua cele 3 puncte. A fost cel de-al 10 gol in acest sezon.

„Am fost scapat din marcaj, iar cand am vazut ca pot inscrie, am facut-o. Am fost foarte fericit dupa ce am inscris. Prima repriza nu a fost cum am vrut si nici cea de a doua sa fiu sincer, insa o victorie e o victorie. ”

„Am fost norocosi cand ei au avut acele ocazii mari pe final. Dar si noi am avut cateva sanse de a inchide jocul. Una peste alta, suntem bucurosi ca am castigat, vor fi alte meciuri cand jucam foarte bine si inscriem foarte multe goluri.”

Fanii s-au ingrozit cand Ashley Cole s-a ciocnit cu Petr Cech.

„Imi pare rau pentru Cech, s-a lovit oribil. Stim ca el a trecut prin multe lupte grele in trecut, de cate ori se loveste la cap, ne temem pentru el. Nasul i-a sangerat foarte mult, insa taria sa de caracter a facut in asa fel incat sa poata continua.”

„In a doua repriza a avut un bandaj mare, m-am uitat la un moment dat la el si i-am vazut ochii lacrimand, insa cu toate astea ne-a salvat de cateva ori.”

„Ne bucuram foarte mult ca nu am mai primit gol si cred ca ne indreptam spre drumul cel bun.”