Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 7 - 11 - 2011

Lampard a fost vital, inca o data, in victoria de sambata impotriva celor de la Blackburn.Dupa o prima repriza plictisitoare, Frank a deschis scorul in minutul 50. A fost de ajuns pentru a lua cele 3 puncte. A fost cel de-al 10 gol in acest sezon.

„Am fost scapat din marcaj, iar cand am vazut ca pot inscrie, am facut-o. Am fost foarte fericit dupa ce am inscris. Prima repriza nu a fost cum am vrut si nici cea de a doua sa fiu sincer, insa o victorie e o victorie. ”

„Am fost norocosi cand ei au avut acele ocazii mari pe final. Dar si noi am avut cateva sanse de a inchide jocul. Una peste alta, suntem bucurosi ca am castigat, vor fi alte meciuri cand jucam foarte bine si inscriem foarte multe goluri.”

Fanii s-au ingrozit cand Ashley Cole s-a ciocnit cu Petr Cech.

„Imi pare rau pentru Cech, s-a lovit oribil. Stim ca el a trecut prin multe lupte grele in trecut, de cate ori se loveste la cap, ne temem pentru el. Nasul i-a sangerat foarte mult, insa taria sa de caracter a facut in asa fel incat sa poata continua.”

„In a doua repriza a avut un bandaj mare, m-am uitat la un moment dat la el si i-am vazut ochii lacrimand, insa cu toate astea ne-a salvat de cateva ori.”

„Ne bucuram foarte mult ca nu am mai primit gol si cred ca ne indreptam spre drumul cel bun.”

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
24 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.