Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 15 - 05 - 2013

Intre timp situatia s-a mai schimbat. Lampard a mai imbatrinit putin, insa dragostea lui pentru Chelsea este incomensurabila. The Telegraph anunta astazi ca Lampard a acceptat conditiile puse de club si si-a prelungit sederea pentru inca un sezon.
Informatia ar trebui sa devina oficiala in zilele ce urmeaza astfel punandu-se capat unui lung sir de speculatii despre viitorul capitanului din aceasta seara de Europa League.

Cu siguranta sosirea lui Mourinho la Chelsea a fost in favoarea mijlocasului englez, Lampard, John Terry, Ashley Cole si Petr Cech fiind preferatii declarati ai portughezului.
In sezonul viitor Lampard va trebui sa se obisnuiasca cu statutul de rezerva, cu siguranta Chelsea va face mutari cel putin placute pe piata de transferuri in aceasta vara, insa acest lucru il constientizeaza si jucatorul.

De-a lungul carierei sale Lampard si-a aratat devotamentul fata de club, suporteri si sustinut de mama sa acesta si-a declarat dragostea pentru Chelsea in nenumarate randuri.
A scris istorie in acesti ani si cu siguranta si-a gravat numele in inimile suporterilor albastri. Un jucator extraordinar ce nu va fi niciodata uitat.
Pentru noi, atat cat am putut, a fost o onoare imensa sa-l salutam in carne si oase pe Super Frankie Lampard.

Materialul complet poate fi citit AICI

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
19 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.