Lampard : Oamenii de la mijloc | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Lampard : Oamenii de la mijloc

Lampard : Oamenii de la mijloc

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔16.mai 2012
Lampard : Oamenii de la mijloc

Multi spun ca atacul va fi principala arma in finala Ligii, insa Frank Lampard spune ca la mijloc se vor da cele mai multe lupte.

Vice capitanul lui Chelsea este un veteran care a jucat si in finala din 2008 si a marcat trei goluri in ultimele 2 meciuri cu Bayern. Bastian Schweinsteiger este singurul supravietuitor din meciurile din 2005.
„Nu trebuie sa ne facem griji doar pentru Robben si Ribery, putem sa ne facem griji si pentru alti jucatori.”
„Pentru mine, Schweinsteiger si Toni Kroos sunt jucatori fantastici, cei doi au fost unii dintre cei mai buni mijlocasi din lume in acest sezon. Atacul lor format din Robben, Ribery si Gomez este important, dar trebuie respectati si la mijloc. Manuel Neur este si el unul dintre cei mai buni portari din lume.”
„Le vom cauta punctele forte si punctele slabe.”
„Trebuie sa incercam sa le stricam toate punctele forte, pe benzi sunt foarte puternici, dar in special Bayern este o echipa puternica, iar noi trebuie sa incercam orice sa-i oprim.
„Ne lipsesc niste jucatori buni, dar suntem o echipa puternici si Bayern este in aceeasi situatie. Le lipsesc jucatori foarte importanti, asa ca este aceeasi problema pentru ambele echipe.”
Lampard crede ca se va simti in joc in unele momente ca Bayern joaca pe teren propriu.
„Bayern cunoaste terenul si vestiarele, si noi ne simtim foarte comfortabil pe Stamford Bridge, dar intr-un meci mare, presiunea poate scade sau creste, cine stie? Vom sti raspunsul cand vom vedea rezultatul final, cred.”
Privind inapoi la finala pierduta Lampard spune :
„Nimeni nu vrea sa piarda o finala, dar am niste amintiri placute in sinea mea, a fost un meci fantastic la care am luat parte, dar este o amintire proasta ca am pierdut, si vrem sa indreptam asta.”

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.