Publicat de Alex pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 22 - 11 - 2013

falcao

Francezii de la Le10Sport anunta in exclusivitate ca ceea ce acum cateva zile era doar un zvon s-a transformat intr-un subiect tot mai aproape de adevar, iar Chelsea va forta aducerea lui Radamel Falcao la Londra.

Jorge Mendes, super-agentul care ii reprezinta atat pe Radamel Falcao, cat si pe Jose Mourinho, se pare ca a luat deja legatura cu patronul lui AS Monaco, Dmitry Rybolovlev, care nu s-ar opune trecerii columbianului la Londra. De asemenea, relatia dintre Roman Abramovici si conationalul sau ar putea fi decisiva in vederea realizarii transferului. Pe scurt; nu mai este un secret faptul ca oligarhii rusi, cu toate ca nu sunt legati printr-o relatie de rudenie, se ajuta intre ei ca fratii, iar acest lucru se poate intampla si in cazul lui Abramovici si al lui Rybolovlev – ziaristii francezi anunta ca Monaco nu sta foarte bine la capitolul fair play financiar, iar trecerea lui Falcao la Chelsea ar reprezenta o situatie „win-win” pentru cele doua parti – Abramovici s-ar alege cu un atacant de super clasa, iar Rybolovlev, respectiv Monaco, ar scapa de emotiile raportului fair-play-ului financiar de anul viitor. Chelsea ar vrea sa il includa in afacere si pe Fernando Torres, insa Rybolovlev ar prefera sa il inlocuiasca pe Radamel Falcao cu Jackson Martinez.

Tot Le10Sport anunta si ca Radamel Falcao a fost la un pas de Chelsea si in 2012, atunci cand Atletico Madrid a acceptat 40 de milioane de euro plus Fernando Torres, insa Roman Abramovici a pus stop afacerii in ultimul moment in speranta ca Torres va reveni la forma care l-a consacrat.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
21 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.