Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 22 - 08 - 2011

Harry Redknapp, managerul celor de la Tottenham Spurs anunta ca Luka Modric nu va fi inclus in lotul pentru disputa din aceasta seara, impotriva celor de la United, pe Old Trafford. Redknapp spune ca Modric nu se mai poate concentra la meciurile echipei sale: Luka nu va fi cu noi, sufera de o mica accidentare, insa ar fi putut juca, dar nu mai este concentrat la echipa, cine i-a sucit mintile, in momentul de fata mintea lui nu este unde ar trebui si din acest motiv trebuie sa clarificam lucrurile.”

Andre Villas-Boas insista pentru a-l transfera pe playmakerul croat pe Stamford Bridge, inaintand o a treia oferta de 30 milioane lire sterline catre conducerea celor de la Spurs, pentru serviciile jucatorului. Modric doreste sa paraseasca gruparea de pe White Hart Lane pentru a se alatura clubului Chelsea Londra.
In mai multe randuri Harry Redknapp a recunoscut ca oferta primita pentru Modric este greu de refuzat, mai ales cand jucatorul doreste sa activeze la un alt club, insa presedintele celor de la Spurs nu este de aceiasi parere, si doreste ca Modric sa ramana la Tottenham. Mai multe voci din presa engleza il vad pe Modric ca transferat pe Stamford Bridge pana la sfarsitul perioadei de transferuri.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
11 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.