Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 27 - 12 - 2011

Internationalul francez si mijlocasul lui Chelsea, Florent Malouda, este anuntat de presa franceza ca viitor jucator al celor de la PSG. O data cu sosirea lui Ancelotti la PSG, presa franceza dezvaluie ca cei de la PSG sunt interesati de serviciile francezului, care a mai jucat sub conducerea lui Ancelotti si la Chelsea.

De curand Malouda a dezvaluit postului de televiziune Canal + ca increderea pe care i-o acorda Villas-Boas nu-l multumeste si doreste foarte mult sa fie titularizat mai des. Malouda n-a mai fost introdus in teren din meciul din Cupa Ligii, meci ce a avut loc in urma cu o luna.

„Timpul care imi este oferit in teren nu ma multumeste, ambitiile mele sunt mai mari pentru minutele de joc care imi sunt acordate. Daca este necesar voi parasi echipa, chiar in urmatoarea perioada. Nu vreau sa merg la Anzhi, nu stiu de unde au aparut aceste zvonuri, nu sunt in stare sa le pronunt numele dar sa mai joc si pentru ei, sunt o persoana care prefera transparenta, nu am nimic de ascuns.”

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
6 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.