Malouda : Trebuie sa castigam tot | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Malouda : Trebuie sa castigam tot

Malouda : Trebuie sa castigam tot

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔27.aprilie 2012
Malouda : Trebuie sa castigam tot

Florent Malouda spune ca trebuie sa castigam toate meciurile ramase, pentru a ne mentine in forma pentru cele doua finale.

Ne-am calificat in finala Ligii Campionilor marti seara si deja suntem in finala Cupei Angliei. Dar mai avem 4 meciuri foarte importante in campionat, trebuie sa le castigam pe toate pentru a prinde un loc de Liga Campionilor.
Aceasta misiune este din ce in ce mai grea dupa egalul de saptamana trecuta cu Arsenal. Dar Malouda crede ca putem folosi succesul nostru din Spania, pentru a ne stimula impotriva lui Queens Park Rangers duminica.
„Suntem fericiti sa fim in cele doua finale, dar trebuie sa castigam in continuare pentru a pastra increderea. Trebuie sa castigam meciurile ce vor urma, pentru a termina in primele patru.”
„Acesta este obiectivul nostru. Toata lumea este in forma si pregatita pentru a face acest lucru, avem calitate, si avem capacitatea de a castiga toate meciurile pana la final pentru a prinde locul 4. Noi nu ne multumim doar sa fim in finala, vrem sa le si castigam, asa ca trebuie sa continuam sa fim in forma.”
Malouda va fi probabil titular in meciul de duminica acesta fiind lasat rezerva in meciul de marti impotriva Barcelonei. Daca ar fi titular, ar incepe al doilea meci ca titular in campionat.
„Cand ne uitam la adversarele noastre directe pentru locul 4, vedem doua parti. Partea rea este Newcastle a castigat, iar partea buna este ca Spurs a pierdut impotriva celor de la QPR. Egalul de pe Emirates nu este un rezultat rau. Ei joaca foarte bine pe teren propriu, ei au batut recent pe Manchester City acolo. Am jucat bine dar am avut ghinionul de a nu inscrie, dar acum avem nevoie de toate punctele ramase.”

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.