Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Marcel Desailly despre strategia lui Conte

Marcel Desailly despre strategia lui Conte

Cu o saptamana inainte ca Chelsea sa inceapa pregatirile din Austria, Marcel Desailly ofera cateva pareri personale despre strategia lui Conte si ce ar trebui sa faca italianul o data ajuns in scaunul de antrenor al echipei de pe Stamford Bridge.
Fosta legenda a lui Chelsea este de parere ca pentru a-si putea impune stilul de joc dorit, Conte va trebui sa renunte la serviciile a catorva jucatori, incepand chiar din aceasta vara.
In opinia lui Desailly la Chelsea ar trebui sa aiba loc anumite transferuri astfel incat Conte sa-si poata impune stilul dorit, italianul avand nevoie de anumiti jucatori care s-ar putea plia cu usurinta pe filozofia sa de joc.
In tot acest context locul de titular al lui Cesc Fabregas ar putea fi pus sub semnul indoielii.
Constient de fatalitatea produsa lui Jose Mourinho de jocul extrem de slab practicat de cel mai creativ mijlocas al sau, Conte ar putea inclina spre inlocuirea lui Fabregas cu un alt jucator, poate chiar venit din afara echipei. Admirator al calitatilor tehnice dar si a creativitatii spaniolului, Conte cu siguranta a observat lipsa de rezistenta fizica a lui Fabregas, in special intr-o zona a terenului extrem de solicitanta. Hotarat sa implementeze un sistem de joc format din doi atacanti, Conte este pregatit sa faca cateva schimbari importante in aceasta vara. Intr-un articol din editia platita a celor de la The Times se speculeaza faptul ca imediat dupa meciurile din pre-sezon Conte va trage linie si va lua o decizie in ceea ce-l priveste pe Fabregas, jucator ce nu va fi de acord cu un rol de rezerva in echipa lui Conte.
De cealalta parte, Eden Hazard va ramane un jucator important pentru Chelsea, mai ales in conditiile in care fratele acestuia, Thorgan, este de parere ca Eden va avea un sezon impecabil in Premier League sub comanda lui Conte. Alaturi de Mitchy si Thibaut Courtois, Eden se simte ca acasa si nu a dorit niciun moment sa paraseasca Stamford Bridge.

Va ramane la Chelsea, iubeste Londra, ii este bine acolo si mereu spune ca baza de antrenament este una extraordinara. Este una dintre cele mai mari echipe ale lumii si cu siguranta la anul va fi din nou important pentru ei. In momentul de fata Chelsea este o echipa perfecta pentru belgieni. Va lucra foarte bine cu Michy asa cum au facut-o la nationala. Acum se cunosc foarte bine si impreuna cu Eden am discutat cu Michy despre transferul sau la Chelsea. Credem ca va fi foarte bun la Chelsea.

Top