Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 6 - 01 - 2015

In cursul serii de duminica, Leo Messi apasa pe butonul „follow” pe Instagram si urmareste contul oficial al Chelsea FC. Aproape instantaneu platformele de socializare Instagram si Twitter explodeaza. Presa din Spania a facut un set de dezvaluiri in ceea ce priveste situatia tensionata din jurul echipei si conflictul lui Messi cu Luis Enrique iar presa din Anglia pune cap la cap toate elementele ce-ar putea fi punct de plecare pentru transferul lui Messi la Chelsea.
Desi nu si-a exprimat vreodata dorinta de a juca in alt campionat si nici nu se vede prea departe de Barcelona, publicatiile de specialitate deja sustin ca suma transferului pentru Leo Messi ar fi in jurul a 200 de miloane de lire sterline, iar Roman Abramovich este dispus sa plateasca clubului catalan aceasta suma.

Acum cateva luni Jose Mourinho a negat ca Chelsea este interesata de Messi, mai mult portughezul a explicat ca implicatiile financiare pentru acest transfer sunt colosale iar Chelsea, conform Fair-Play-ului Financiar, nu poate indeplini doleantele Barcelonei.
Un cuplu Messi – Hazard in Premier League ar fi de domeniului fantasticului si doar visatorii si-ar putea imagina cum ar arata Chelsea cu cei doi in teren.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
10 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.