Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 15 - 08 - 2011

John Obi Mikel este devastat din pricina tatalui sau care a fost rapit acum cateva zile in Nigeria. Tatal lui Obi Mikel detine o companie de transport cunoscuta in provincia Plateau. John Obi Mikel spune ca toata lumea il cunoaste pe tatal sau facand apel catre rapitori sa-l elibereze, fiind un om in varsta.

„Familia mereu a trait in Jos, toti ne cunosc familia, pe tatal meu, pe mine. Intotdeauna am incercat sa-mi ajut tara, sa joc pentru nationala si este timpul ca tara mea sa ma ajute. Daca exista informatii despre locatia lui vreau sa fiu contactat. Intotdeauna am stat cu teama ca una ca asta se va intampla, la noi zona este foarte linistia, nu mi-a venit sa cred cand am aflat vestea.”

„Am vorbit cu mama inainte de meciul cu Stoke, mi-a zis sa fac tot posibilul sa imi ajut echipa, sa joc, nu am dezamagit clubul si nici fanii. Cu ceilalti jucatori nu am vorbit, doar cu Didier si Salomon, care-mi sunt buni prieteni, nu am vrut sa-i intristez, dar in momentul de fata toti stiu lucrul asta.”

John Obi Mikel este sfatuit de compania care se ocupa cu promovarea imaginii sale si de agentul sau sa nu se intoarca in Nigeria, fiind siguri ca tatal lui a fost rapit din cauza statutului sau social.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
12 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.