Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 6 - 11 - 2012

Victor Moses vorbeste despre meciul cu Swansea si primul sau gol la Chelsea in campionat.

Jucatorul transferat in aceasta vara a reusit sa inscrie primul gol pentru Chelsea in campionat insa nu a fost suficient, Swansea egaland in finalul meciului.

„Gary Cahill a lovit foarte bine mingea cu capul, eu am fost locul potrivit in momentul potrivit. M-am miscat foarte repede apoi mingea a intrat in plasa.”

„Ma gandeam ca a fost golul victoriei, cred ca toata lumea se gandea la acest lucru, dar asta este fotbalul trebuie sa ne revenim si sa privim mai departe spre meciurile urmatoare.”

Despre viata la Chelsea, Moses spune ca s-a adaptat. A trebuit sa astepte putin timp pana i s-a dat sansa de a juca un meci ca titular, iar in meciul de sambata, din cauza accidentarii lui Mata, Moses a jucat primul sau meci ca titular in campionat si a reusit sa inscrie.

„Este un club mare, cu jucatori de o calitate foarte buna. Aici trebuie sa astepti pentru sansa ta. Asta am si facut, acum trebuie sa ii arat managerului ca sunt destul de bun sa joc in cat mai multe meciuri.”

„Am fost foarte fericit cand am aflat ca voi fi titular. Jocul a fost cam lent, insa in repriza a doua am dominat, dar ne-a costat la final. Nu este cel mai bun rezultat, dar trebuie sa mergem mai departe.”

„Trebuie sa ne antrenam saptamana de saptamana si totul va fi bine. Eu sunt fericit ca ma aflu la Chelsea.”

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
15 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.