Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 3 - 03 - 2015

Aflat la final de contract (si cu un nou trofeu in palmares), John Terry ar putea semna o noua intelegere cu Chelsea pana la finalul acestui sezon. Mourinho a garantat ca Terry va fi jucatorul lui Chelsea si in urmatoarea editie de campionat. Evolutiile ireprosabile ale capitanului lui Chelsea il fac titular incontestabil in echipa condusa de Jose Mourinho.

„Pot sa garantez ca Terry va fi jucatorul lui Chelsea si in sezonul viitor. Garantez acest lucru pentru ca stiu ce-mi transmite conducerea clubului si ce imi spune si jucatorul. Nu exista niciun dubiu in ceea ce priveste semnarea contractului. Cred ca s-au inteles si asupra termenilor doar ca inca nu e semnat. Este foarte dificil sa inlocuiesti asemenea jucatori, iar John este de ani de zile un super jucator pentru noi.”

In varsta de 35 de ani, John Terry joaca sub tricoul lui Chelsea inca din anul 1998.
John Terry carling Cup

In schimb Mourinho nu a putut garanta acelasi lucru despre Petr Cech. Portughezul isi doreste ca Cech sa ramana insa datorita relatiei speciale dintre cei doi nu se va opune daca Cech doreste sa plece catre o alta echipa.

„Cech este foarte matur, iar deciziile pe care le ia sunt pentru viitorul sau. Eu imi doresc sa ramana, daca n-o sa doreasca sa continue cu noi nu voi incerca sa-l conving pentru ca este un tip care nu se lasa convins. Imi voi exprima opinia despre el, aceea ca este unul dintre cei mai buni portari din lume.”

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
12 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.