Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 27 - 04 - 2012

 

Portughezul a recunoscut că e un mare admirator al tacticii „cu autobaza în poartă”.

Real Madrid a ratat finala Ligii Campionilor, însă tehnicianul „galacticilor” se consolează cu faptul că nici rivalii de la Barcelona n-au ajuns acolo.

Mai mult, Mourinho îi face eroi pe jucătorii lui Chelsea. Asta în condiţiile în care, în tur, londonezii au câştigat cu şut pe poartă şi cu o posesie de 28%, iar în retur s-au baricadat în propriul careu.

„Ştiu că unii cred că Barcelona e cea mai bună echipă din lume. Aceşti oameni vor critica Chelsea, aşa cum au criticat Inter-ul meu, acum doi ani. Din păcate, aceşti critici habar n-au ce înseamnă tăria de caracter. Ei nu înţeleg nimic despre efortul depus de o echipă care îşi păstrează organizarea tactică la perfecţie, chiar dacă joacă în zece oameni”, a declarat „The Special One”.

„Tocmai de aceea, când mă gândesc la returul Barcelona – Chelsea, mă gândesc la eroii de la Chelsea, fiindcă asta au fost băieţii lui Di Matteo”, a continuat tehinicanul Realului.

Fanul londonezilor în finală

Mourinho a recunoscut deschis cu ce echipă va ţine în finala Bayern – Chelsea, la Munchen, la 19 mai.

„Chelsea înseamnă un capitol aparte în viaţa mea şi mi-aş dori să câştige Liga”, a afirmat portughezul care s-a aflat pe banca londonezilor între 2004 şi 2007.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
12 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.