Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 27 - 07 - 2013

Jucatorul care a impresionat la turneul din Asia se vede in situatia de a nu putea juca pentru Chelsea datorita permisului de munca necesar pentru Marea Britanie. Desi s-a antrenat la academia de tineret inca din 2010, Traore nu poate fi pastrat in Anglia in sezonul viitor. Mourinho incearca sa induplece comitetul de acordare a vizelor pentru cetatenii din afara Uniunii Europene invocand clauza „talent extraordinar”, chiar daca aceasta metoda a fost respinsa ani de-a randul.
In momentul de fata Traore figureaza la Chelsea ca simplu elev sub o viza pentru studenti, lucru care face imposibila co-optarea jucatorului in lot. Pana nu ajunge la varsta necesara semnarii unui contract Traore nu poate evolua la Chelsea la niciun nivel competitional. Jose Mourinho insista ca va face orice e necesar pentru pastrarea lui in acest sezon la Chelsea sau macar in Anglia.
„Daca e nevoie sa joace sub forma de imprumut la un alt club din E.U. o va face, insa daca in acelasi timp este selectionat pentru nationala atunci „comitetul” trebuie sa-i ofere viza de lucru.”
Dupa evolutiile foarte bune din turul Asiei, Chelsea se teme ca tanarul Traore va fi ademenit la un alt club din Europa, avand in vedere faptul ca intre Chelsea si jucator nu exista niciun fel de intelegere scrisa.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
26 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.