Publicat de Alex pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 3 - 06 - 2014

cesc

Afacerea este ca si rezolvata! Cadena SER (echivalentul a BBC sau Sky Sports in Spania) a confirmat faptul ca Cesc Fabregas a acceptat oferta lui Mourinho si va veni la Chelsea din sezonul viitor.

Cei doi s-au intalnit de cateva ori in acest week-end, la Londra, acolo unde Fabregas a venit special cu un avion privat, direct din cantonamentul nationalei Spaniei.

Mai ramane acum doar ca cele doua cluburi sa se inteleaga, insa aici nu va fi nicio problema pentru ca pretul pe care Barcelona il cere este pe placul lui Chelsea (36-38 de milioane de euro).

Spuneam ca afacerea este in mare parte rezolvata pentru ca, asa cum bine stim, Barcelona i-a transmis lui Fabregas ca poate pleca si si-a dat acordul ca acesta sa negocieze cu orice echipa. I-a comunicat pretul pe care echipele trebuie sa il plateasca, iar Chelsea a raspuns pozitiv la aceasta oferta.

Fiecare stie ce vrea in aceasta afacere – Barcelona va fi multumita sa il vanda pe Cesc, Chelsea va oferi exact suma pe care acestia o cer, iar jucatorul si-a dat deja acordul sa vina la Chelsea din sezonul viitor.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
13 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.