Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Mourinho nu isi face planuri pentru tragerile la sorti

Mourinho nu isi face planuri pentru tragerile la sorti

Imediat dupa victoria cu Steaua din aceasta seara, Jose Mourinho a declarat ca o intalnire cu Galatasaray n-ar fi deloc usoara si isi doreste ca Didier Drogba sa fie aclamat mult mai mult decat a fost el aclamat pentru revenirea la Chelsea. Portughezul a mai spus ca nu se gandeste prea departe si doreste sa trateze meciurile pe rand, pas cu pas, avand in vedere ca exista in lot inca jucatori care nu sunt foarte obisnuiti cu rundele elimantorii din Champions League. Totodata Mourinho a precizat ca Cech ramane numarul 1 in poarta lui Chelsea insa pentru meciul din aceasta seara a avut incredere deplina in Mark Schwarzer chiar daca australianul nu a avut foarte multe interventii dificile.
Ca o obseravtie personala, comentatorii Dolce-Sport nu si-au facut temele pentru meciul din aceasta seara, pe parcursul partidei acestia transmitand o informatie eronata, cum ca Mark Schwarzer este titular in poarta Australiei, acesta retragandu-se de la nationala pe data de 6 noiembrie.
Chelsea poate intalni una din urmatoarele echipe in 16-imile Champions League: Milan, Zenit, Olympiakos, Bayer sau Galatasaray .

 

Didier Drogba in action for Chelsea against Fu...
Didier Drogba in action for Chelsea against Fulham on 28th December 2009 (Photo credit: Wikipedia)
Enhanced by Zemanta

Lasă un răspuns

Top