Mourinho nu vede o finala Real-Chelsea: „Se stie de ce”

Mourinho nu vede o finala Real-Chelsea: „Se stie de ce”

📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔07.aprilie 2012
Mourinho nu vede o finala Real-Chelsea: „Se stie de ce”

“Pentru a fi sincer cred ca in finala pot ajunge Bayern si Barcelona, dar nu cred ca sunt sanse pentru un Real Madrid-Chelsea. Prefer sa nu spun mai multe si tu stii asta”, a declarat Mourinho pentru postul Sky, citat de publicatia As.

Tehnicianul portughez nu a vrut sa dezvaluie ratiunea pentru care nu crede intr-o astfel de posibila finala, dar a adaugat ca in opinia sa Barcelona va juca mai mult ca sigur ultimul act de la Munchen.

“Pentru ca sunt foarte buni”, a explicat Mourinho.

Polemica a fost deschisa de Eladio Parames, purtatorul de cuvant al lui Mourinho, pe Twitter, unde acesta a ironizat Barcelona: “Au cinci calificari in semifinale in ultimii cinci ani cu sprijinul lui Frisk (n.r. – Anders Frisk, arbitru suedez acuzat ca a favorizat Barca la un meci decisiv cu Chelsea) si a urmasilor acestuia. Mourinho are sase calificari in semifinale in opt ani cu patru echipe diferite, iar pentru asta a muncit mult”.

Lider la capitolul prezente in semifinalele cupelor europene ramane Sir Alex Ferguson, care a ajuns de sapte ori in penultimul act cu Manchester United.

Real Madrid va intalni pe Bayern Munchen in prima semifinala, in timp ce Barcelona va da piept cu Chelsea in cea de-a doua.

Sursa Onlinesport