Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > „Napoli va trebui sa inscrie la Chelsea!”

„Napoli va trebui sa inscrie la Chelsea!”

Unul dintre puţinii napoletani din tribunele stadionului Sao Paolo care nu a împărtăşit entuziasmul fanilor lui Napoli a fost antrenorul suspendat al alb-albaştrilor, Walter Mazzari, care a declarat la finalul meciului cu Chelsea, câştigat cu scorul de 3-1, că formaţia sa va avea parte de un retur dificil pe Stamford Bridge, potrivit France-Presse.

„Sunt dezamăgit că Maggio nu a înscris pentru 4-1. Acel gol ne-ar fi oferit un avantaj important, pe care l-am fi meritat. Acum, trebuie să ne batem în manşa a doua pentru calificare, iar aceasta se anunţă dificilă. Trebuie să înscriem la Londra!”, a declarat Walter Mazzari, suspendat pentru ambele meciuri din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

De partea cealaltă, tehnicianul Andre Villas-Boas a opinat că diferenţa pe tabela de marcaj a fost făcută de eficienţa atacanţilor:

„Bineînţeles că este un rezultat negativ, dar suntem siguri că putem întoarce situaţia în favoarea noastră pe Stamford Bridge, ţinând cont de numărul ocaziilor de a marca pe care ni le-am creat. Eficacitatea a făcut diferenţa între cele două formaţii, întrucât noi am avut cam acelaşi număr de ocazii ca şi ei”, a afirmat şi antrenorul portughez al grupării londoneze.

Iată şi alte declaraţii de la finalul meciului, consemnate de agenţia France-Presse:

Christian Maggio (fundaş la Napoli): „Calificaţi? (răsete) Nu încă! Mergem la Londra cu gândul că ne aşteaptă un meci dificil. Este important că am învins astăzi, dar încă nu am realizat nimic. Ştiam că sunt probleme în linia lor defensivă, iar noi aveam în lot jucători rapizi, care să-i pună în dificultate. Dar Chelsea a fost o echipă foarte bună. Vom încerca să jucăm pe contraatac şi la Londra. Am fost tot timpul liniştiţi, eram siguri pe forţele noastre, ştiam că va trebui să jucăm până la capăt acest meci. Este adevărat că Chelsea şi Manchester City sunt, pe hârtie, echipe mai puternice decât noi, dar, pe teren, trebuie să ai şi ceva în plus”.

Salvatore Aronica (fundaş la Napoli): „Şansele de calificare sunt împărţite în mod egal: 50% – 50%. A fost o seară memorabilă, am ştiut să înscriem trei goluri. Rezultatul ar fi putut fi chiar mai bun. Dar, după un asemenea meci, e dificil să găseşti detaliile care nu au fost în regulă. Ceea ce contează este ceea ce a arătat Napoli în această seară. Traversăm o perioadă foarte bună. Chelsea are în componenţă campioni imenşi şi, să fii condus atât de repede de o asemenea formaţie, te face să te simţi sub presiune. Dar astfel de lucruri se întâmplă, mai ales pe un teren ca acesta, impracticabil. Dar am ştiut să ne revenim”.

Gary Cahill (fundaşul lui Chelsea): „Suntem foarte dezamăgiţi, evident, dar mă gândesc la faptul că un gol în deplasare contează. Ne putem califica, dacă marcăm de două ori pe Stamford Bridge. Ne-am luptat cu o echipă dificilă, pe un teren dificil, deci a fost o seară grea. Cavani, Lavezzi şi Hamsik sunt jucători fantastici, dar nu ne-au pus probleme insurmontabile. Am comis greşeli individuale în apărare, ar fi trebuit să ne apărăm mai bine”.

Top