Publicat de Alex pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 12 - 01 - 2014

Televiziunea nationala din Serbia anunta ca Nemanja Matic va fi, din nou, jucatorul lui Chelsea. Informatia a fost confirmata pe twitter si de cativa alti jurnalisti portughezi. Mijlocasul defensiv s-a inteles deja cu Chelsea si este asteptat marti la Londra. Suma transferului se invarte in jurul a 30 de milioane de euro.

Cat despre cealalta mutare care o vizeaza pe Chelsea, jurnalistii de la Wolfsburger Nachrichten dau mutarea ca si perfectata, iar directorul sportiv al lui Wolfsburg a confirmat pentru ziarul local ca nu mai sunt multe lucruri de pus la punct pana cand De Bruyne se va reintoarce in Bundesliga. Cele doua cluburi s-au inteles deja, a mai ramas doar semnatura jucatorului. Suma de transfer este de 22 de milioane de euro.

„Nu putem confirma transferul oficial chiar acum, insa suntem foarte aproape de o intelegere. Au mai ramas cateva aspecte de discutat, insa nu exista niciunul pe care sa nu il putem rezolva” Klaus Allofs

Jose Mourinho a spus ca mai exista inca o alta echipa interesata de transferul lui De Bruyne, insa s-a ferit sa o mentioneze. Este vorba despre Bayer Leverkusen, iar Rudi Voller, directorul sportiv de acolo, a declarat astazi in Bild ca s-a resemnat si nu pote tine pasul cu colosul patronat de concernul Volkswagen cand vine vorba despre un transfer de top, iar De Bruyne va merge, mai mult ca sigur, la Wolfsburg.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
9 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.