Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Obi Mikel: „Merg la Galatasaray daca cluburile se inteleg!”

Obi Mikel: „Merg la Galatasaray daca cluburile se inteleg!”

Mikel

Mijlocasul John Obi Mikel a admis ca este dispus sa plece de la Chelsea. Intr-un interviu pentru turcii de la Sabah, Mikel spune ca tratativele dintre cele doua cluburi sunt avansate, iar perioada lui la Chelsea se apropie de sfarsit odata cu oferta lui Galatasaray.

„Sunt foarte multumit de oferta lui Galatasaray. L-am rugat pe Drogba sa imi dea niste sfaturi si mi-a spus ca Istanbul este un oras fantastic, Galatasaray o echipa mare si ca trebuie sa ma transfer. Am jucat pentru Chelsea o perioada lunga si acum cred ca este timpul sa plec. Sunt inca tanar la 26 de ani si este minunat sa primesti o oferta de la o echipa ca Galatasaray care joaca in Champions League si se descurca bine in competitie. Tratativele sunt intr-un punct foarte avansat intre cele doua cluburi, iar Chelsea nu va face negocierile mai dificile. Referitor la salariul meu, nu va fi o problema; mai ramane doar ca Chelsea si Galatasaray sa se inteleaga.”

Obi Mikel este din 2006 la Chelsea. A jucat 277 de meciuri in toate competitiile si a marcat doua goluri. A castigat un titlu in Premier League cu Chelsea, patru trofee FA Cup, un trofeu Champions League si un trofeu Europa League.

Galatasaray s-a orientat spre Mikel dupa ce discutiile cu Juventus pentru cedarea definitiva a lui Felipe Melo la Istanbul au intrat in impas.

Lasă un răspuns

Top