Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 6 - 01 - 2017

Dupa 10 ani in tricoul lui Chelsea, John Obi Mikel si-a luat ramas bun astazi de la Chelsea. La 29 de ani Obi Mikel se transfera in China unde va castiga 8.5 milioane de euro pe sezon, fiind cel de-a doilea jucator care pleaca in aceasta perioada de transferuri in Super Liga Chineza.
Cu 372 de aparitii pentru Chelsea si sase goluri marcate, John Obi Mikel face partea din vechea generatie de jucatori, jucatori prin care clubul de pe Stamford Bridge a cunoscut cea mai prolifica perioada din istoria sa.
Obi Mikel si-a luat ramas bun de la Chelsea printr-o scrisoare deschisa postata pe contul sau de twitter.

Desi la inceputurile carierei, Obi Mikel juca ca mijlocas ofensiv, Jose Mourinho a considerat ca acesta detine calitati de inchizator, transformandu-l pe Obi Mikel intr-un mijlocas defensiv. Multi considera ca aceasta transformare a fost o greseala a portughezului insa indiferent de situatie Obi Mikel si-a facut datoria ca un profesionist.
Cu un fizic impresionant, Obi Mikel a fost unul din stalpii defensivei sub diferiti antrenori, dar in noul sistem implementat de Conte, nigerianul nu se mai regaseste, preferand astfel un transfer in China.
Nu ii putem ura decat succes mai departe in cariera sa de jucator profesionsit de fotbal.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
15 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.