Te afli aici
Acasa > Vocea editorului > Ofera Barcelona 35 de milioane pentru Luiz?

Ofera Barcelona 35 de milioane pentru Luiz?

Aflat într-o formă bună, presa s-a gândit că e momentul să-l laude în articolele sale din moment ce l-a crucificat etape în șir chiar și pentru cea mai mică greșeală făcută în teren. Și cum poți să lauzi mai bine un jucător decât să inventezi un posibil transfer la Barcelona. Conform Daily Mail, Barcelona e pregătită să ofere în această vară 35 milioane lire sterline pentru brazilian, fiind considerat înlocuitorul ideal pentru Carles Puyol (predispus accidentărilor din ce in ce mai des).

Există o nuanță de ridicol în acest zvon, percepția generală despre David Luiz – amuzant de incompetent, parcă controlat de un puști de 10 ani pe o consolă de jocuri, până acum câteva etape – recent devine un compliment,  relatând parcă un joc perfect făcut de fundașul lui Chelsea. Este adevărat că Barcelona s-a interesat de Luiz pe vremea când era la Benfica, însă Chelsea a mutat mai repede și l-a transferat pe brazilian.

„Aș minți dacă aș spune că nu am auzit nimic despre interesul Barcelonei. Nu am participat la niciun fel de negocieri și nimeni nu mi-a făcut nicio ofertă concretă. Sunt 100% jucător al Chelsea FC.”

Personal sper să nu se materializeze acest transfer, mi-e greu să cred că Barcelona ar oferi 35 de milioane de lire sterline pe David Luiz, după ce au refuzat prețul cerut de AC Milan pentru Thiago Silva (35 milioane de lire). Deja a început să se cunoască o maturizare în teren, înțelege foarte bine jocul adversarului iar cu abilitățile sale tehnice poate deveni unul dintre ce mai buni fundași ai planetei.

Top