Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 2 - 02 - 2015

Chelsea confirma in aceasta seara mutarile facute in perioada de transferuri. Juan Cuadrado este noul transfer pe care Mourinho l-a facut pentru Chelsea iar Andrea Schurrle este transferat catre gruparea din Bundesliga, Wolfsburg. Chelsea va incasa in urma transferului lui Schurrle suma de 24 de milioane de lire sterline. Pentru Cuadrado, gruparea de pe Stamford Bridge va plati suma de 23 milioane de lire sterline iar Mohamed Salah ar putea merge catre Fiorentina sub forma de imprumut ca inlocuitor al lui Cuadrado.
In urma acestui transfer Cuadrado a declarat:

„Sunt foarte bucuros si recunoscator pentru oportunitatea care mi s-a oferit. Chelsea este o echipa mare si sincer sa fiu parca este un vis sa te alaturi familiei Chelsea.”

In varsta de 26 de ani, Juan Cuadrado, poate juca in spatele atacantului dar si in flanc. Un jucator tehnic, de viteza, columbianul s-a facut remarcat la Mondialul din Brazilia, ajungand cu nationala tarii sale pana in sferturile Cupei Mondiale. Cu 37 de titularizari pentru Columbia, Cuadrado se bucura de 5 goluri marcate pentru nationala.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
18 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.