Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > OFICIAL – Prima oferta din partea lui Manchester United pentru Juan Mata

OFICIAL – Prima oferta din partea lui Manchester United pentru Juan Mata

UPDATE 2 – The Times anunta ca, intradevar, Mata nu s-a atrenat astazi, asa cum BBC si Sky Sports au anuntat, insa a fost la Cobham pentru a-l informa pe Jose Mourinho ca vrea sa plece de la Chelsea! Informatiile venite din Anglia in ultimele minute dau transferul ca fiind unul iminent!

___________________________________________________________________________________

UPDATE – La fel ca si BBC, SKY SPORTS ne anunta ca, intr-adevar, United a facut prima oferta, insa pretul ar fi mult mai aproape de cerintele lui chelsea, 40 de milioane de lire sterline (aproximativ 50 de milioane de euro)!

___________________________________________________________________________________

BBC ne informeaza ca Manchester United s-a hotarat sa il cumpere Juan Mata, iar oficialii gruparii din Manchester s-au decis astazi ca este timpul pentru a incepe negocierile – 43 de milioane de euro este prima oferta din partea echipei lui Moyes. O oferta care, probabil, va fi refuzata, Chelsea dorind nu mai putin de 50 de milioane de euro in schimbul spaniolului, lucru confirmat de publicatii de incredere din Anglia, precum Guardian. De altfel, cei de la Guardian ne mai informeaza ca singurul lucru care mai sta in calea unui transfer al lui Mata la United il reprezinta dorinta lui Chelsea de a avea prima optiune pentru Rooney la vara, atunci cand, mai mult ca sigur, Manchester United il va declara transferablil si va luat in calcul ofertele pentru el. Totusi, o diferenta de doar 7 milioane de euro intre ceea ce ofera United si ceea ce si-ar dori Chelsea si nu ar fi chiar imposibil ca cele doua cluburi sa ajunga la un acord in aceste zile. BBC mai spune si ca Juan Mata nu a participat la antrenamentul de astazi al echipei, lucru negat de Chelsea TV care a spus ca Fernando Torres si Marco van Ginkel au fost singurii absenti.

Mai multe despre acesta informatie in orele/zilele ce urmeaza. Pana atunci puteti discuta pe seama acestui transfer pe forum

Lasă un răspuns

Top