Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 8 - 06 - 2013

Denmark Training and Press Conference - Group B: UEFA EURO 2012

Va amintiti de Jores Okore? Marele si puternic fundas central al celor de la Nordsjælland, care le-a opus cu brio rezistenta jucatorilor de la Chelsea cand am fost in Danemarca? Se pare ca Chelsea si clubul danez negociasera pentru el in luna ianuarie, insa el a refuzat deoarece, sustine el ca nu prindea destule meciuri. Sa refuzi Chelsea e destul de ciudat, mai ales faptul ca el este un sustinator al clubului.

Desi acum nu mai conteaza acest lucru acum, se pare ca Chelsea a vrut sa cumpere un fundas central. Eu unul as vrea un fundas central tanar, cu fizic puternic, talentat, genul lui Okore. Daca l-am pierdut pe Okore nu e tocmai cea mai grea lovitura, cu toate ca-mi place mult de el. Probabil vom cauta un alt fundas de acelasi tip.

Poate il vom oferta din nou pe Okore in vara, desi ma indoiesc. Inca are nevoie de timp pentru a-si dezvolta unele abilitati, timp pe care Chelsea nu ti-l ofera. Jucatori ca Marquinhos sau Mangala ar face fata la Chelsea si-ar juca titulari, asta cauta Chelsea cu adevarat.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
14 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.