Publicat de Marius pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 2 - 08 - 2013

Stipe Perica este unul dintre tinerii fotbalisti din Croatia care in vara asta au obtinut un transfer in afara tarii. El a semnat un contract pe 5 ani cu Chelsea.

„Sunt cel mai fericit om din lume”, a spus Perica pentru ziarul local din Zadar. „N-am putut nici macar sa visez ca voi ajunge jucatorul lui Chelsea insa cu toate acestea visul meu a devenit realitate. Am semnat un contract pe 5 ani, dar nu voi putea sa plec imediat deoarece nu am primit inca permisiunea de munca in Anglia. Voi sti mai multe despre asta in urmatoarele zile. Am sustinut un antrenament cu echipa si pot spune ca sunt placut surprins de primirea pe care mi-au facut-o jucatorii. Cel mai mult m-a ajutat in aceste momente Branislav Ivanović, de indata mi-a dat numarul lui de telefon si mi-a spus sa-l sun indiferent de ce am nevoie.”, a spus tanarul atacant, apoi a vorbit despre prima intalnire cu Mourinho.

„Omul pe care pana ieri il urmaream la televizor in finala Ligii Campionilor, acum era in fata mea. Ne-am dat mana iar el mi-a urat bun venit. Mi-a spus ca trebuie sa ma antrenez din greu de la o zi la alta si ca asteapta ca in curand sa-mi fac aparitia in echipa. Am ramas uimit si incantat, ce sa mai.”

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
10 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.