Prea multe optiuni? | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Prea multe optiuni?

Prea multe optiuni?

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔20.septembrie 2013
Prea multe optiuni?

Nu vreau sa ma considerati un aparator al lui Eto’o,

chiar daca Fernando Torres are mult prea multi, insa camerunezul are nevoie de gol. De fapt, toti atacantii nostri au nevoie de un gol, doar ca Eto’o pare sa fie cel mai aproape de el, fiind singurul atacant care se apropie de o forma decenta. Este adevarat, Torres deja a marcat o data in Super Cupa Europei, insa Chelsea va evolua in Premier League pana in luna mai a anului viitor.  Daca Eto’o nu va gasi calea catre gol, vom avea iarasi o isterie generala in ceea ce priveste transferurile din aceasta iarna. Suporterii vor deveni mai galagiosi, mai fermi, mai provocatori in dorinta lor ca rusul sa transfere un atacant in forma.

Destul de complicat sa gasesti un prim 11 adecvat. Sa rotesti in continuu un exces de playmakeri si jucatori noi, sa faci mici transformari si sa incerci sa le adaptezi jocul in functie de cerintele meciului si in acelasi timp sa-si pastreze sinergia, pare atat de complicat ca nu mai gandul la asa ceva impovareaza mintea in cateva secunde. Pana in momentul de fata doar Oscar, tanarul brazilian, incepe sa semene mai mult cu un titular. Tenace si optimist in joc si-a pus amprenta in meciul cu Basel. De la Hazard exista asteptari foarte mari, belgianul in ultimele doua partide a suferit la capitolul concentrare si decizii inteligente, iar despre ceilalti inca nu se poate spune foarte multe. Unde se situeaza Juan Mata in ecuatia asta cu atat de multe necunoscute? Cel mai bun jucator al ultimele doua sezoane, inca fara un loc in centrul echipei? Chiar atat de slabi am fost in ultimele doua sezoane, inca evolutiile lui Mata ni s-au parut geniale? E atat de complicat postul de „numar 10” incat Chelsea nu reuseste sa exploateze cu succes spatiile dintre liniile aparatorilor adversi?

Urmeaza Fulham si tot seamana a pre-sezon. Din nou portughezul va face teste, pentru ca nu a gasit inca solutia ideala. Inca se lucreaza si se contureaza ceva extrem de interesant, cu nerabdare asteptam rezultatul final si zile mai bune, care sigur vor veni.

 

Keep the faith!

Enhanced by Zemanta

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.