Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 5 - 07 - 2012

Prima zi la orice loc de munca este de cele mai multe ori o zi descurajatoare, dar cum te simti atunci cand te alaturi unei echipe de top din Premier League?

Jucatorii se vor intoarce la Chelsea la sfarsitul acestei saptamani pentru pregatirea de vara, iar site-ul oficial le cere vedetelor de la club sa isi aminteasca cum au trait ei prima zi la Chelsea.

PETR CECH 

Am ajuns la Gatwick si am fost condus la hotel. Am fost dus la Harlington si am avut o mica disctutie cu Jose Mourinho si cu diferiti membri ai personalului.

Unii jucatori erau in vacanta. Nu erau prea multi jucatori, insa am vorbit cu Paulo Ferreira si cu multi tineri de la academie.

GARY CAHILL

Prima mea zi la club a fost la Cobham. N-o sa uit niciodata ziua aceea, deoarece jucatorii au inceput sa ma loveasca, cred ca a fost un mod a de spune „bine ai venit”.

Imi amintesc ca am mers la antrenament si am vorbit cu jucatorii englezii pe care ii cunosteam dinainte sa vin la club. Am crezut ca o sa fie o sesiune de antrenament normala, pana au inceput sa ma loveasca.

 

 

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
13 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.