Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 4 - 07 - 2012

Prima zi la orice loc de munca este de cele mai multe ori o zi descurajatoare, dar cum te simti atunci cand te alaturi unei echipe de top din Premier League?

Jucatorii se vor intoarce la Chelsea la sfarsitul acestei saptamani pentru pregatirea de vara, iar site-ul oficial le cere vedetelor de la club sa isi aminteasca cum au trait ei prima zi la Chelsea.

BRANISLAV IVANOVIC

In prima mea zi tin minte doar ca am fost foarte confuz, cei drept nu-mi amintesc prea multe din aceea zi. Avram Grant era managerul, l-am cunoscut atunci cand am semnat si imi amintesc ca m-am intalnit cu toti jucatorii, a fost foarte frumos.

De asemenea, imi amintesc ca am debutat intr-o victorie cu 4 – 0 cu Portsmouth  in Carling Cup si am jucat toate cele 90 de minute. A fost un meci memorabil pentru mine, m-am simtit putin ciudat pentru ca eram de ceva timp la club si nu reusisem sa joc.

ROMELU LUKAKU

Cand am venit aici am vorbit direct cu Jose Bosingwa deoarece si el este congolez si vorbeam aceeasi limba. Urmatoarea persoana cu care m-am intalnit a fost  Patrick van Aanholt. Dupa aceea l-am intalnit pe Didier  si m-am antrenat putin cu el.

Apoi am plecat acasa cu Bosingwa. Am stat cu familia lui cateva saptamani. Sunt foarte apropiat de el deoarece de cand am venit mi-a fost un adevarat prieten, la fel pot spune si despre Didier si Malouda care m-au ajutat foarte mult.

PAULO FERREIRA

Am semnat dupa Euro 2004, stiu ca eram in vacanta. M-am intalnit cu Jose Mourinho si mi-a aratat imprejurimile. Apoi am mers pe Stamford Bridge si am semnat, apoi m-am intors in vacanta.

 

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
11 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.