Te afli aici
Acasa > Vocea editorului > QPR – Chelsea in ochii unora

QPR – Chelsea in ochii unora

Unul dintre cele mai acide derby-uri din Anglia s-a incheiat ieri la egalitate 0 – 0.
Pentru unii spectacolul caracteristic acestui derby a lipsit. Setea de sange, cu care dobitocii sunt alimentati de presa nu poate fi potolita cu un scor de 0 – 0, fara cartonase rosii sau scuipaturi intre cele doua banci tehnice.
Daca sezonul trecut QPR a tinut mortis sa iasa in evidenta in meciurile cu Chelsea se pare ca in acest sezon doar urangutanul Ferdinand a incercat sa mai incinga putin atmosfera, sfatuit pe twitter de frac’su sa refuze salutul lui John Terry – doua specimene care dau dovada de-o cretinatate fara margini „in and off the pitch”.
Rivalitatea dintre doua echipe n-ar trebui sa fie alimentata de conflictul dintre doi jucatori.
Cam asta a fost cancanul din jurul derbyului de ieri.
Multe voci s-au aratat dupa meci nemultumite de prestatia echipei, de faptul ca Di Matteo inca este manager la Chelsea iar ca Frank Lampard joaca fotbal la 34 de ani – timp de 90 de minute – la fel de bine ca unul de 20 de ani.
Probabil ca Di Matteo a avut motivele lui sa-l foloseasca pe Lampard 90 de minute. La fel cum Andre Marriner a avut motivele lui sa nu fluiere la cele doua faze din careul celor de la QPR.
Jocul de ieri, in opinia mea, a fost unul destul de fizic. Multe „clinciuri”, multe faulturi dure si extraordinar de multa presiune din partea tribunelor care se aflau la 1 metru de teren.
In economia unui campionat orice punct este important. Iar punctele castigate pe aceste terenuri „ostile” sunt foarte importante pentru ca sunt greu de obtinut.
Nu cred ca Di Matteo a gresit ieri selectia – desi multi dintre fanii din mediul online afirma acest lucru.
Nu cred ca vreun alt jucator de pe banca tehnica ar fi iesit foarte mult in evidenta pe Loftus Road.
O echipa solida, dupa rusinea de la Monaco si cateva meciuri ale nationalelor, Chelsea a stat foarte bine in teren conservandu-si pozitia de lider dupa 4 etape, cu 10 puncte din 12 posibile, iar cu putina sansa meciul ar fi putut fi castigat insa si Julio Cesar a avut partea lui de vina.

Lasă un răspuns

Top