Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 4 - 03 - 2012

Rafa Benitez este în punctul de a prelua Chelsea până la returul cu Birmingham din FA Cup, meci ce va avea loc marti.
Portughezul Villas-Boaș a mai suferit în înfrângere rușinoasă în această etapă de Premier League, pierzând cu 1-0 în față celor de la West Bromwich Albion și recunoaște că nu se așteaptă să mai fie mult timp pe banca „Albaștrilor”.
Chelsea deja a luat legătura cu fostul antrenor al celor de la Liverpool, întrebat dacă va mai fi la Chelsea pentru returul de marti, Villas-Boaș a răspuns: „Nu mă întrebați pe mine, întrebați patronul.”
Consiliul director al clubului este pregătit să-l demită pe Villas-Boaș în cel mult 10 zile, iar poziția actuală din clasament amplifică din ce în ce mai mult decizia consiliului director în ceea ce priveşte demiterea portughezului.
În încercarea lui Villas-Boaș de-a emula jocul Barcelonei cu jucători de profilul lui Lampard, Essien, Drogba și Terry, Chelsea se află la o distanță considerabilă de podium cât și de un loc în Liga Campionilor.
Următorul meci din FA Cup este vital pentru echipa de pe Stamford Bridge, având în vedere că urmează trei  etape de foc în Premier League, împotriva celor de la Stoke, City şi Tottenham  dar și returul cu Napoli de pe Stamford Bridge, pentru următoarea etapă de Liga Campionilor.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
21 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.