Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 18 - 08 - 2011

Compania de reprezentare a jucătorului echipei Chelsea Londra, John Obi Mikel, a dat publicităţii, joi, un comunicat, în care anunţă că răpitorii tatălui mijlocaşului au cerut o sumă „considerabilă” pentru răscumpărarea acestuia şi că sunt discuţii pentru eliberea în siguranţă a lui Michael.

În comunicat se precizează că suma de 80.000 de lire sterline, care a apărut în presa din Nigeria pentru eliberarea lui Michael Obi nu este reală, dar că răpitorii au cerut o sumă „considerabilă” care nu va fi divulgată însă din motive de securitate, informează ESPN.

Încurajat şi de familie, John Obi Mikel urmează să evolueze în partida cu West Bromwich, de sâmbătă, din Premier League, după ce a făcut-o şi în runda precedentă, când aflase doar de câteva ore de dispariţia tatălui său.

Tatăl jucătorului nigerian al echipei Chelsea Londra John Obi Mikel, Michael, a fost răpit, vineri, în oraşul Jos. Michael Obi este patronul unei societăţi de transport din Nigeria. Fotbalistul a făcut un apel la răpitori, marţi, să-i elibereze tatăl.

MEDIAFAX

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
5 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.