Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Ray Wilkins: Misiune posibila

Ray Wilkins: Misiune posibila

Chiar dacă au de întors un rezultat de 3-1 îi văd în stare pe băieți să o facă. Momentul e cu ei, vin după două victorii consecutive și e posibil să avem o noapte extraordinară pe Stamford Bridge, dar va există întotdeauna teama ca Napoli să înscrie.

L-am antrenat pe Di Matteo, în perioda lui Vialli, îl cunosc destul de bine, însă nu-i cunosc calitățile ca antrenor sau ca manager, dar este un tânăr hotărât. Dacă își pune ceva în minte atunci va face orice îi stă în puteri să reușească.
Dacă m-ați fi întrebat acum o lună dacă vor reuși să întoarcă un asemnea rezultat, într-o situație similară, v-aș fi răspuns că n-ar fi avut nicio șansă. Însă după câte am observat în ultimele două săptămâni, cu puțină încredere şi câteva glume la antrenament, cred că vor reuși să întoarcă calificarea în favoarea lor.

Cred că ar fi o prostie dacă nu ar folosi jucători ca Frank Lampard. Au nevoie de foarte multă experiență în seara asta.
Am fost de acord cu folosirea lui David Luiz în partea dreaptă a defensivei, este nevoie de stabilitate în centrul defensivei. John Terry a revenit ceea ce e foarte important pentru ei. Indiferent că va fi Cahill sau Ivanovic, atât timp cât John Terry se află în centrul apărării sunt şanse reale ca Chelsea să nu primească gol în această seară.

Când ești condus, publicul are un rol foarte important, pentru ca în situația noastră băieții au nevoie de susținerea suporterilor. Nu cred că Napoli sunt chiar atât de buni în apărare încât să meargă până în finală. Când ajungi la nivelul acesta de Champions League trebuie să știi să te și aperi. Însă sunt o echipă bună, au viteză și forță, sunt în formă. I-am văzut pe Etihad, în formula 3-4-3 iar organizarea lor a fost de-a dreptul superbă, însă m-aștept ca viteza și forța celor de la Chelsea să le pună multe probleme.

Nimic nu este imposibil, ai nevoie doar de o secundă de a înscrie un gol. Au nevoie de un impuls care să genereze o stare de spirit fantastică cu care să continue până la final.

Extras de pe blogul lui Ray Wilkins.

Top