Reactii : Spirit puternic | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Reactii : Spirit puternic

Reactii : Spirit puternic

📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔08.aprilie 2012
Reactii : Spirit puternic

Di Matteo imediat dupa meci

Dupa ce am fost egalati, am crezut ca se va repeta povestea meciului din tur. Inainte de Craciun pe DW Stadium Chelsea a pierdut 2 puncte importante. Dar astazi poate destinul a facut sa castigam.
„Dupa ce joci in mijlocul saptamanii in Liga Campionilor, exista intotdeauna un motiv de ingrijorare pentru meciul din week-end.”
„Chiar daca am incercat sa  ne dozam energia facand cateva schimbari, in prima repriza nu am impresionat cu nimic. Intensitatea a fost scazuta si pasele lente.”
„Aceasta victorie arata personalitatea acestui grup, credinta si increderea sunt puternice.”
Antrenorul lui Wigan, Roberto Martinez s-a plans ca Chelsea a avut un gol din offside. Branislav Ivanovic a reusit sa marcheze din nou este al patrulea gol in sase meciuri.
„Este o performanta foarte importanta pentru Branislav. Tin sa-i multumesc pentru aceste goluri, nu doar ca ne-a ajutat sa castigam in unele meciuri ci a ridicat si presiunea de pe atacanti.”
„Nu am vazut reluarea golului nostru, deci nu ma pot pronunta in aceasta decizie. Cei de la Wigan au fost ghinionisti ca nu au scos un rezultat mai bun deoarece au jucat bine.”
Chelsea acum va juca in derby-ul local cu Fulham, luni seara la ora 22. John Terry, Frank Lampard, Ashley Cole si Ramires, care au ratat meciul de ieri din cauza unor accidentari, duminica vor fi supusi unor teste pentru a vedea daca pot fi folositi.
„Cred ca jucatorii au acceptat ca suntem un grup si spiritul de grup este foarte puternic. Ei isi dau seama ca avem nevoie de toata lumea pentru a atinge obiectivele stabilite, avem nevoie de toti cei 25 de jucatori.”
„Nu suntem pe un loc de Liga Campionilor, din pacate, de asta trebuie sa castigam fiecare meci si sa ne bucuram de toate punctele castigate. Chiar daca ieri nu am facut un spectacol pe teren, am aratat puterea grupului.”