Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 17 - 03 - 2011

Chelsea trece de FC Copenhaga dupa rezultatul de 0-0 de pe Stamford Bridge, lipsandu-i putina precizie in fata golului.

„Anul trecut, in acest moment, plangeam, dar anul acesta putem sa sarbatorim” spune zambitor Carlo Ancelloti dupa rezultatul de egalitate.

„Meciul a fost bun, sunt multumit, ne-am pregatit bine, am facut un joc foarte bun defensiv, toti jucatorii au facut foarte bine faza defensiva, am controlat jocul, am avut si ceva ocazii de a inscrie, am fi avut de ceva mai multa precizie in fata portii insa acesta este un detaliu minor.Ne-a lipsit golul, insa am avut atitudine, prezenta de spirit, foarte buni pe contra-atac. ”

Ancelotti glumeste cu reporterii si le spune: „Torres a vrut sa fie titular in seara asta, am avut si un mare scandal pe aceasta tema! [E de-ajuns pentru titlurile ziarelor de maine?]”

„Torres, Essien si Malouda nu au fost titulari in aceasta seara, vor incepe duminica impotriva celor de la Manchester City, asta este motivul pentru care nu am apelat la ei inca de la inceputul meciului. Pentru a mentine un moral bun si o forma buna trebuie sa invingem duminica, este un meci foarte important pentru ambele echipe.”

Ancelotti spune ca nu este ingrijorat de viitoarele adversare ale lui Chelsea in urma tragerii la sorti.

„In acest moment jucatorii sunt pregatiti din punct de vedere fizic si moral, daca toti vor depune efort 100% vom ajunge pana in fazele finale. Am dormit timp de doua luni, iar acum suntem in forma.”

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
10 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.