Te afli aici
Acasa > Informatii chelseafc.com > Reactii : Egalati din nou pe final

Reactii : Egalati din nou pe final

Roberto Di Matteo a vorbit despre golurile primite pe final de meci, care pot afecta finalul sezonului.

Dupa ce in meciul cu Wigan si Benfica am primit goluri pe final, Albastrii au primit din nou un gol, cu 10 minute inainte de final. Clint Dempsey a marcat cu capul dintr-un corner.
„Am mai primit goluri pe final si inainte in acest sezon.”
„Daca reusesti sa marchezi al doilea gol te poti gandi cu adevarat la castigarea meciului, insa cand ai 1-0 scorul este periculos si poate fi intors tot timpul impotriva ta.”
„In a doua repriza nu am putut marca al doilea gol, am depus un efort mare, insa degeaba, meciul nu l-am castigat.”
Cea mai mare dezamagire este ca am fost in avantaj foarte mult timp. Stim ca intr-un derby cu Fulham in deplasare este intotdeauna greu de castigat, dar am avut meciul la discretia noastra.
Frank Lampard a adus-o pe Chelsea la conducere dintr-un penalty chiar inainte de pauza. Salamon Kalou a fost faultat in careu. Martin Jol n-a fost prea convins de acest penalty, dar Di Matteo nu a fost de acord.”
„Kelly a atins mingea cu mana, arbitrul era intr-o pozitie buna, dar totusi nu a dat penalty. Am mai avut un penalty, cand un adversar l-a impins pe Lampard, dar uneori in unele faze clare nu primesti nimic.”
Inainte de acest meci, au fost sperante mari, ca putem trece pe locul 4. Acum suntem la 2 puncte de Spurs si Newcastle. Newcastle se afla pe locul 5 intre cele 2 rivale din Londra.
„Cred ca se va juca pana in ultimul meci calificarea noastra. Avem jucatori cu experienta si foarte buni, deci inca ne putem califica.”
„Ieri am castigat un punct, iar acum suntem mai aproape de Tottenham de cat am fost, eu asa vad lucrurile, trebuie sa gandim pozitiv.”
Di Matteo a facut 6 schimbari pentru al doilea meci in 3 zile. Lampard, Terry si Ramires au revenit pe teren. El spera sa-l poata avea si pe Cole pentru urmatorul meci.

Top