Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 28 - 12 - 2010

Carlo Ancelotti este de parere ca lipsa de incredere a cauzat dezastrul de pe Emirates. Cele doua goluri primite in partea a doua a meciului au fost fatale, golul lui Ivanovic fiind unul de consolare.
„Am gresit multe pase si nu am jucat prea bine. In a doua repriza am inceput prost, am luat doua goluri in trei minute si a fost imposibil sa revenim in joc. Am reactionat dar nu a fost de ajuns. Inca ne aflam in dificultate mai ales ca avem meci peste doua zile si ne putem schimba in meciul urmator.”
Chelsea nu a mai castigat din data de 10 noiembrie, in Premier League, aflandu-se in spatele rivalilor sai in lupta pentru titlu.
„In urma meciului cu Tottenham speram ca va fi mai bine, echipa s-a antrenat bine in aceste doua saptamani insa se pare ca nu a fost deajuns, nu am jucat deloc bine, nu am fost concentrati in totalitate. Defensiv am jucat bine in prima repriza, dar totusi nu s-a reusit o tranzitie a balonului din spate. Am fost foarte surprins de aceasta prestanta pentru ca am vazut sedinte de antrenament foarte bune, sunt ingrijorat pentru ca de 6 meciuri nu am reusit sa castigam. Nu am vazut echipa sa joace cum as fi dorit, am avut dificultati in joc ceea ce ma ingrijoreaza.
Este clar ca ne lipseste increderea in sine, dormim pe teren. Asta este realitatea acestei echipe, daca nu te trezesti cand joci cu echipe ca Arsenal poti fi sigur ca ai pierdut.”
Urmatoarea etapa este miercuri, acasa, impotriva celor de laBolton Wanderers, ultima etapa din anul 2010.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
19 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.