Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 4 - 07 - 2012

Dupa cum stiti, Roberto Di Matteo a sustinut astazi prima conferinta de presa dupa numirea in functie ca manager al Chelsea FC, iar asta a dat nastere la zeci de speculatii in insula. RDM a recunoscut ca are cateva tinte in minte, insa nu a dat niciun nume.

Voi face un rezumat la stirile aparute in presa astazi cu privire la Chelsea FC.

Victor Moses : Dupa ce Wigan a refuzat oferta de 4 milioane de lire din partea lui Chelsea, se pare ca albastrii vor face o noua oferta, 9 milioane de euro + Josh McEachran sub forma de imprumut. Personal cred ca ar fi o super afacere deoarece vom castiga un jucator bun, talentat si tanar iar Josh va avea oportunitatea de a juca in Premier League.

Maicon : Din cate am citit in presa, se pare ca transferul este ca si facut. Jucatorul in varsta de 31 de ani nu s-a inteles cu Real Madrid, iar acum vine sa semneze cu Chelsea. Deci este doar o chestiune de timp pana cand Maicon va fi jucatorul lui Chelsea.

Thibaut Courtois : Belgianul in varsta de 20 de ani continua in Spania la Atletico Madrid. Jucatorul a avut un sezon foarte bun in Spania acesta bifand 52 de aparitii pentru Atletico si a reusit sa castige Europa League la Bucuresti.

Yossi Benayoun : Fulham este interesata de serviciile jucatorului israelian. Benayoun (32 de ani) mai are doar un an  contract cu Chelsea iar sezonul trecut a fost imprumutat la Arsenal. Benayoun a jucat 8 meciuri pentru Chelsea si a marcat un singur gol, deci consider ca nu ar fi o mare pierdere plecarea sa.

Despre Hulk si Modric nu prea s-a vorbit astazi in presa, cand vor mai aparea noutati despre ei, veti gasi doar pe chelseafc.ro.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
13 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.