Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 28 - 07 - 2012

Roberto Di Matteo vrea sa obtina un rezultat pozitiv din partea echipei in meciul de astazi contra lui Ac Milan.

Italianul a fost dezamagit dupa esecul impotriva celor de la Mls All-Star in Philadelphia. El vrea sa castige meciul impotriva lui Ac Milan din Miami.

„Vrem sa ne imbunatatim jocul dupa meciul de miercuri. Nu voi face schimbari majore in echipa, voi vrea sa fac echipa cat mai stabila in teren.”

„Speram sa facem un joc bun si sa nu avem parte de accidentari.”

Ne confruntam cu echipa care i-a vandut pe Ibrahimovic si Thiago Silva, dar Di Matteo spune ca ei au in continuare jucatori mari si crede ca acestia se vor bate pentru titlu in Seria A.

„Ei au jucatori ca Robinho, Boateng, Ambrosini, jucatori foarte buni. Va trebui sa asteptam pentru a vedea echipa lor finala, au plecat intr-adevar foarte multi jucatori de la ei, insa inca au o echipa fantastica, cu jucatori de mare valoare si sunt sigur ca se vor lupta pentru titlu in Seria A.”

Dupa sosirea lui Fernando Torres, avem cu un atacant in plus, iar Robbie spune ca il va folosi pe Torres in meciul din aceata seara.

„Fernando va juca putin, este doar o chestiune de timp pana cand va putea juca un meci intreg. El a venit abia la inceputul saptamanii si are doar cateva antrenamente. Ma voi decide dupa antrenament cat il voi folosi, probabil ca va juca 30 de minute.”

 

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
11 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.