Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 18 - 05 - 2012

Antrenorul echipei Chelsea Londra, italianul Roberto Di Matteo, a declarat, joi, că nu ştie dacă este un avantaj pentru formaţia Bayern Munchen că va juca pe teren propriu finala Ligii Campionilor, el precizând că acest lucru poate fi o presiune în plus, informează site-ul oficial al UEFA.

„Mulţi vorbesc despre ultima înfrângerea suferită de Bayern (n. r. – scor 2-5 cu Borussia Dortmun în finala Cupei Germaniei), dar nu poţi cataloga o echipă după un singur meci. Bayern are jucători de calitate care pot face diferenţa. Eu la asta mă aştept în finala Ligii Campionilor. Nu ştiu dacă e un avantaj că Bayern joacă acasă, poate fi o presiune în plus”, a spus Di Matteo.

Tehnicianul italian a afirmat că a stat de vorbă cu jucătorii mai vechi din lot care au evoluat în finala Ligii Campionilor din 2008, pierdută de Chelsea la lovituri de departajare în faţa lui Manchester United: „Avem o echipă bună care a luptat pe trei fronturi. Am încercat să ne atingem obiectivele şi toţi jucătorii au dat tot ce au putut. Avem absenţi pentru finală, dar cei care vor intra pe teren vor da sută la sută. Da, am vorbit cu jucătorii despre finala din 2008, a fost o oportunitate pentru ei. Acum este o nouă şansă şi suntem fericiţi să jucăm această finală. Vom încerca să dăm tot ce avem mai bun pentru a câştiga”.

Finala Ligii Campionilor, dintre formaţiile Bayern şi Chelsea Londra, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.45, pe Fusball Arena din Munchen.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
10 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.