Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 4 - 06 - 2013

La putin timp dupa ce Roberto Di Matteo era dat afara de Roman iar in locul sau ajungea Rafael Benitez suporterii din Londra au cerut socoteala patronului rus pentru o asemenea mutare. Cativa reprezentanti ai suporterilor englezi s-au intalnit in spatele usilor inchise cu Roman Abramovich si Eugene TenenbaumĀ pentru a asculta explicatiile ce avea sa le ofere patronul. Cele 10 persoane care au mers la acea intalnire au fost libere sa-si exprime propriile pareri in fata magnatului rus si in acelasi timp au fost rugate ca detaliile discutiilor purtate in biroul lui Abramovich sa ramana departe de urechile presei si a publicului larg.

Pe 25 noiembrie – inainte de primul meci lui Benitez la Chelsea – Roman Abramovich avea sa le prezinte suporterilor planurile sale pentru viitorul apropiat. Ieri, dupa numirea lui Jose Mourinho in functia de manager, cei prezenti la acea intalnire au recunoscut ca Roman Abramovich si-a tinut cuvantul. Primul obiectiv pentru Abramovich era aducerea lui Pep Guardiola la Chelsea, fostul antrenor al Barcelonei nedorind sa dea curs acestei oferte. In cazul in care Guardiola nu ar fi dorit sa vina la Chelsea, Jose Mourinho era optiunea numarul 2.

Ramane de vazut daca Roman Abramovich si-a calculat corect mutarile si aducerea lui Jose Mourinho la echipa va fi o mutare de de bun augur mai ales ca Premier League se afla intr-o perioada de tranzitie.

 

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
5 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.