Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Ron Gourlay a parasit Chelsea dupa 10 ani

Ron Gourlay a parasit Chelsea dupa 10 ani

Chelsea a anuntat prin intermediul site-ului oficial ca Directorul Executiv, Ron Gourlay, a parasit gruparea londoneza. In declaratia prezenta pe site-ul clubului, conducerea lui Chelsea multumeste lui Gourlay pentru implicarea sa la nivelul conducerii iar o parte din succesul de astazi al clubului se datoreaza si lui Ron Gourlay.

Responsabilitatile la nivel executiv vor fi preluate de Marina Granovskaia, fostul director executiv al Vitesse Arhnem, care s-a alaturat lui Roman Abramovich si Chelsea in vara anului 2013.Marina Granovskaia
De origine rusa, Marina a lucrat impreuna cu Roman Abramovich inca din 1997, atunci cand patronul actual al lui Chelsea detinea compania petroliera Sibneft, vanduta mai apoi in 2007 catre Gazprom.

De asemenea Marina Granovskaia este unul dintre „arhitectii” transferurilor din ultima perioada. Stilul sau pragmatic in ceea ce priveste reducerea costurilor si cresterea profitului au stat la baza transferurilor profitabile pe care Chelsea le-a efectuat, aducand astfel un profit de 9.1 milioane lire sterline pentru club. Avand la baza o vasta experienta in urma pozitiei pe care a ocupat-o la clubul olandez Vitesse, Marina este cea care a „orchestrat” transferurile din aceasta vara. Diego Costa si Cesc Fabregas fiind doi jucatori pe care, impreuna cu Mourinho au reusit sa-i aduca la club.
Si capitanul echipei, John Terry a cunoscut stilul agresiv al negocierilor cu Marina Granovskaia. Acesta a fost la un pas de a o parasi pe Chelsea inainte de acest sezon, Marina fiind hotarata sa renunte la serviciile lui Terry daca acesta n-ar fi fost de acord cu diminuarea considerabila a salariului.

In acest context Marina Granovskaia ar putea prelua permament functia de Director Executiv al clubului. Inca nu stim daca acest lucru va fi un plus pentru viitorul clubului, insa la momentul actual, cel putin la capitolul transferuri reusite Chelsea sta foarte bine. Ramane de vazut ce ne va rezerva viitorul, iar ca sa inchei intr-o nota personala, consider ca plecarea lui Gourlay este una potrivita.

Lasă un răspuns

Top