Sa-l laudam pe Ramires | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Sa-l laudam pe Ramires

Sa-l laudam pe Ramires

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔15.mai 2013
Sa-l laudam pe Ramires

ramires2

Vreau sa dedic acest articol brazilianului minune de la mijlocul lui Chelsea, Ramires. Este un jucator care in multe meciuri a jucat bine, acesta fiind eclipsat doar de Mata, Hazard si Luiz. Este motorul nostru, alearga si in fata si in spate cu usurinta. Cu toate ca este un brazilian acesta n-a fost binecuvantat cu abilitatiile pe care le au Oscar, Neymar sau Ronaldinho. Este un brazilian unic, genul de jucator dinamic si complet, care oricand poate aduce un bonus ofensiv dar si defensiv.

Despre el

Ramires a avut cateva porecle interesante. La Cruzeiro a fost numit Kenianul Albastru, deoarece echipamentul celor de la Cruzeiro era albastru si capacitatea de rezistenta a lui Ramires ca a alergatorilor kenieni. Familia sa vine din Africa, dar nu am reusit sa aflu tara exacta. In ultimul timp l-am comparat cu Michael Essien, poate nu este la fel de volumios si puternic, insa este mult mai agil si rapid. A castigat cateva premii individuale dar si cu echipele pe la care a trecut. La Cruzeiro a castigat 2 campionate, la Benfica intr-un singur an a castigat campionatul si cupa, iar la Chelsea a castigat Cupa Angliei si Liga Campionilor (pana acum). La nivel international a castigat Cupa Confederatiilor si o medalie de bronz la Jocurile Olimpice. La nivel individual a castigat premiul pentru jucatorul sezonului si a inscris al doilea cel mai frumos gol pentru Chelsea in sezonul 2011/2012.

Stilul de joc

Dispune de acceleratie, ritm, rezistenta, dribleaza bine si o are capacitate de efort impresionanta. Aceste lucruri il fac un bun jucator ca aripa insa si ca mijlocas central.

Jucand pentru Chelsea

De cand a fost transferat de Chelsea de la Benfica pentru 22 de milioane de euro, Ramires a fost omniprezent in lista primului 11. El a inscris cateva goluri vitale pentru Chelsea. (super lobul de anul trecut de pe Camp Nou care l-ar face si pe Messi invidios :D)

El a avut un rol foarte important pentru Chelsea in acest sezon, jucand pe mai multe posturi. A jucat ca si pivot dar si ca aripa pe ambele parti. Ramires este un jucator foarte versatil care poate juca cu usurinta oriunde. Este un jucator foarte bun pentru Chelsea.

De ce merita sa fie laudat?

Merita sa fie laudat pentru ca mereu a jucat bine pe orice post, oriunde i-a fost cerut sa joace si nu s-a plans niciodata. Se bucura de fotbal. Pare ca mereu este la locul potrivit cu viteza sa. A marcat cateva goluri importante in Champhions League, dar si in Cupa Angliei, insa cel mai important este ca el a inscris cand aveam mai mare nevoie.

Per total

Per total acesta este doar un articol despre aprecierea noastra pentru Kenianul Albastru, care este mereu acolo pentru echipa noastra si da tot ce are mai bun. Multumim Ramires Santos do Nascimento pentru ce-ai facut pana acum la noi si sper sa ramai la Chelsea inca 5 ani, minim.

 

Despre importanta lui Ramires am discutat si in sezonul trecut, material ce poate fi recitit AICI. Iata cum evolutiile lui Ramires ne bucura de la sezon la sezon.

 

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.