Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 25 - 03 - 2014

Dupa accidentarea din meciul cu Arsenal, Samuel Eto’o ar putea rata prima intalnire cu Paris Saint-Germain, meci programat pe data de 2 aprilie. Intr-un interviu televiziunii franceze beIN Sports, Eto’o a declarat:

Intotdeauna mi-am dorit sa joc pe Parc des Princes, din nefericire accidentarea s-ar putea sa ma impiedice s-o fac. Nu stiu daca imi voi reveni, vom vedea, oricum voi incerca sa fiu apt de joc.
As fi putut juca pentru PSG atunci cand Luis Fernandez a fost antrenor acolo (2000-2003) insa cluburile nu s-au inteles. Mi-a parut rau pentru ca mi-as fi dorit sa joc pentru ei.”

Intrebat si despre un posibil conflict cu Mourinho – dupa ce portughezul a glumit pe tema varstei probabile a lui Eto’o intr-o conversatie privata care a ajuns pe prima pagina a siteurilor sportive din Franta – Eto’o a adaugat:

Probleme cu Mourinho? Nu vreau sa discut despre asta. Eu marchez. Intotdeauna am marcat, insa n-o pot sa fac daca sunt pe banca. Chiar daca sunt batran, n-am uitat cum sa marchez.

Eto’o a tinut totusi sa vorbeasca despre plusul pe care Mourinho il ofera jucatorilor pe care ii antreneaza fata de ceilalti manageri cu care camerunezul a lucrat.

Are ceva deosebit, ceilalti manageri nu ofera acest plus atunci cand abordeaza o noua partida, insa n-am de gand sa spun ce este pentru ca doresc sa castig Champions League anul acesta. Devine altcineva cand ne pregateste de meci si cateodata isi mai pierde firea, insa e nomal, pentru ca stie cum sa atraga toata presiunea asupra lui

Eto’o: ” A Mou gli ho detto se mi prendi mi fa...

Eto’o: ” A Mou gli ho detto se mi prendi mi fai giocare, e su Guardiola? Ecco cosa gli ho detto..” (Photo credit: calciostreaming)

Enhanced by Zemanta

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
19 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.