Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Samuel Eto’o ar putea rata meciul de pe Parc des Princes

Samuel Eto’o ar putea rata meciul de pe Parc des Princes

Dupa accidentarea din meciul cu Arsenal, Samuel Eto’o ar putea rata prima intalnire cu Paris Saint-Germain, meci programat pe data de 2 aprilie. Intr-un interviu televiziunii franceze beIN Sports, Eto’o a declarat:

Intotdeauna mi-am dorit sa joc pe Parc des Princes, din nefericire accidentarea s-ar putea sa ma impiedice s-o fac. Nu stiu daca imi voi reveni, vom vedea, oricum voi incerca sa fiu apt de joc.
As fi putut juca pentru PSG atunci cand Luis Fernandez a fost antrenor acolo (2000-2003) insa cluburile nu s-au inteles. Mi-a parut rau pentru ca mi-as fi dorit sa joc pentru ei.”

Intrebat si despre un posibil conflict cu Mourinho – dupa ce portughezul a glumit pe tema varstei probabile a lui Eto’o intr-o conversatie privata care a ajuns pe prima pagina a siteurilor sportive din Franta – Eto’o a adaugat:

Probleme cu Mourinho? Nu vreau sa discut despre asta. Eu marchez. Intotdeauna am marcat, insa n-o pot sa fac daca sunt pe banca. Chiar daca sunt batran, n-am uitat cum sa marchez.

Eto’o a tinut totusi sa vorbeasca despre plusul pe care Mourinho il ofera jucatorilor pe care ii antreneaza fata de ceilalti manageri cu care camerunezul a lucrat.

Are ceva deosebit, ceilalti manageri nu ofera acest plus atunci cand abordeaza o noua partida, insa n-am de gand sa spun ce este pentru ca doresc sa castig Champions League anul acesta. Devine altcineva cand ne pregateste de meci si cateodata isi mai pierde firea, insa e nomal, pentru ca stie cum sa atraga toata presiunea asupra lui

Eto’o: ” A Mou gli ho detto se mi prendi mi fa...
Eto’o: ” A Mou gli ho detto se mi prendi mi fai giocare, e su Guardiola? Ecco cosa gli ho detto..” (Photo credit: calciostreaming)
Enhanced by Zemanta

Lasă un răspuns

Top