Scrisoare catre prietenul meu… DD11

Scrisoare catre prietenul meu… DD11

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔23.mai 2012
Scrisoare catre prietenul meu… DD11

Dragul meu prieten,
Ne-am cunoscut acum multi ani in urma, cand amandoi incercam sa cautam adevaratele provocari. Eram mici, copii, dar am crescut impreuna, ne-am maturizat impreuna, ne-am bucurat impreuna, am ras impreuna, am dansat impreuna, am plans impreuna. Am trait impreuna sentimente deosebite, am sarbatorit cele mai frumoase reusite, am batut recorduri, am umilit adversari, am uimit curiosi.
Ne-am completat reciproc, am invatat sa ne ridicam atunci cand am fost doborati, am invatat sa nu renuntam niciodata, insa tu esti cel care m-a invatat sa cred.
Si am inceput sa o fac, azi mai putin, maine mai mult… si intr-un final ai reusit, ai devenit cel mai bun, ai depasit orice limita, ai rupt orice bariera.
Te-ai decis ca in aceasta zi sa lasi totul in spate si drumurile noastre sa se desparta. Iti doresti altceva, ceva la care eu nu-ti mai pot fi alaturi si nu pentru ca nu vreau, insa drumul pe care tu l-ai ales pe mine nu ma include. As vrea sa stii ca o data cu plecarea ta se rupe o parte din tineretea mea.
Dragul meu prieten realizez ca imbatranim, nu putem ramane mereu copiii aceluiasi joc nevinovat, trebuie sa facem pasul catre marea despartire, fara parere de rau, fara lacrimi si fara imbratisari, iar daca ar fi sa regret ceva in viata asta, ar fi faptul ca nu ne-am cunoscut niciodata.
Te salut si iti urez succes!

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.