Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 21 - 12 - 2011

Skysports anunta ca in aceasta dupa amiaza se asteapta verdictul in cazul lui John Terry si acuzatiile de rasism aduse capitanului Chelsea Londra FC, in urma meciului cu QPR.

John Terry a fost acuzat de „comportament rasist asupra lui Anton Ferdinand” in meciul cu QPR. In urma plangerii anonime depuse la postul local de politie, Politia Metropolitana si Procuratura din Marea Britanie (CPS) s-au sesizat si au inceput sa studieze dovezile aduse in acest caz. John Terry a negat vehement acuzatiile aduse. La finalizarea investigatiei Federatia de fotbal va lua masuri disciplinare asupra fotbalistului, in cazul in care acesta va fi vinovat.

Luis Suarez a fost gasit vinovat intr-un alt caz de rasism, impotriva fundasului lui Man. United, Patrice Evra. Suarez a fost sanctionat disciplinar de Federatie, fiindu-i interzis participarea in competitiile interne timp de 8 etape si o amenda de 40,000 GBP. Verdictul a fost dur criticat de clubul jucatorului, datorita dovezilor neconcludente aduse in acest caz.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
11 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.