Publicat de Alex pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 4 - 10 - 2013

Nico Otamendi

Cotidianul spaniol „Marca” a anuntat astazi ca Chelsea a castigat batalia cu Barcelona pentru semnatura lui Nicolas Otamendi. Stirile venite din Spania spun ca fundasul central va ajunge sub comanda lui Jose Mourinho din sezonul viitor. Argentinianul in varsta de 25 de ani ar ajunge pe Stamford Bridge la cerinta expresa a lui Mourinho. Nu exista inca nicio informatie despre suma de transfer.

Otamendi este deja in al patrulea sezon in Portugalia, iar din vara viitoare intra in ultimul an de contract. Porto a sperat pana in ultimul moment ca argentinianul isi va prelungi contractul scadent in 2015, insa acest lucru nu se va mai intampla. Dupa ce in vara au refuzat oferte din partea lui Milan, Barcelona sau Atletico Madrid, se pare ca intr-un final portughezii au fost de acord sa ii dea drumul lui Otamendi in momentul in care Chelsea a facut o oferta.

Nicolas Otamendi este unul dintre pionii principali ai lui Porto in ultimele sezoane, timp in care argentinianul a castigat de trei ori consecutiv campionatul si Supercupa in Portugalia, o Cupa Uefa, O Cupa a Portugaliei si o Cupa a Ligii, tot in Portugalia. Este, de altfel, component al nationalei Argentinei pentru care a jucat 15 meciuri.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
10 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.